Grote kledingmarkt voor World Servants

Hoi! Ik ben Klaske Bakker en ga komende zomer voor de 3e keer op project met World Servants. World Servants is een christelijke organisatie die met jongeren vanuit Nederland naar ontwikkelingslanden gaat om te bouwen aan verandering. Dit doen ze doormiddel van het bouwen van bijvoorbeeld: toiletten, woningen en klaslokalen. In de zomer van 2019 mag ik bouwen aan verandering in Myanmar, hier bouwen we woningen voor medisch personeel van een lepra ziekenhuis. Voor dit project moet ik een flink geldbedrag inzamelen om zo een deel van het bouwmateriaal te kunnen betalen. Daarom organiseer ik een tweedehands kledingmarkt voor World Servants! Deze kledingmarkt vindt plaats op 9 maart  van 13:00/ 17:00 in dorpshuis de Brêge te Echtenerbrug. Hier verkoop ik mooie tweedehands kleding voor een klein prijsje, de gehele opbrengst gaat naar World Servants. Mocht u thuis nog kleding hebben die u nooit meer draagt maar waar een ander nog wel blij mee kan worden laat het mij dan weten! (contact gegevens onder aan)

Wilt u liever uw eigen kleding verkopen op de markt? Dat kan! Voor maar €15 huurt u een tafel waarop u uw eigen kleding mag verkopen. De tafel huur is geheel  voor World Servant en de opbrengst van de verkoop natuurlijk geheel voor u zelf!  

Maar natuurlijk hoop ik vooral op u als klant! Er zijn al prachtige items ingebracht die we graag aan u verkopen. We hebben kleding, schoenen en accessoires in allerlei maten. (ook volop kinderkleding) Mocht u een tafel willen huren, nog kleding hebben voor de markt of meer willen weten over mijn project laat het mij dan weten! 

Ik ben bereikbaar via : email: klaskebak@hotmail.com tel: 0629901435