Maandelijks archief: februari 2020

28 maart DONATEURSCONCERT Us Ideael-Nieuw Leven

Dit evenement is helaas afgelast in verband met het Corona virus. We houden u op de hoogte van een eventueel nieuwe datum.

Op zaterdag 28 maart organiseert muziekvereniging Us Ideael-Nieuw Leven weer haar jaarlijkse verenigingsconcert. Omdat het dit jaar 100 jaar geleden is dat de basis van onze muziekvereniging werd gelegd, is het thema FEEST! De gekozen muziekstukken zullen worden gekoppeld aan feestelijke momenten uit die 100 jaar. Natuurlijk mag een optreden van onze jeugdleden deze avond niet ontbreken. U bent van harte welkom!

22 maart CONCERT KRONTJONG MUSIC BAND en ANIMATO

Dit evenement is helaas afgelast in verband met het Corona virus. We houden u op de hoogte van een eventueel nieuwe datum.

Op 22 maart geeft de Accordeonvereniging Animato uit Scherpenzeel en de Krontjongmusic Band uit Bantega een koffieconcert in het dorpshuis. De accordeonvereniging is in 1957 opgericht door ons oud plaatsgenoot de heer Klaas Jansma. Sinds 1977 staat deze vereniging onderleiding van  de dirigent Jelle Voolstra uit Langezwaag. De club bestaat op dit moment uit 13 leden. Ze bespelen een heel breed reportoire van walsen, marsen, ouvertures en tango’s. 

De krontjongmusic Band uit Bantega is in 1949 opgericht door de heer Klaas Jansma en in 1964 viel het doek door terugloop en verhuizingen van de leden. Na een heroprichting in 1988 is ook de heer Jelle Voolstra de dirigent. Deze club heeft een breed reportoire van krontjongmuziek, Fryske liederen, walsen, tango’s etc. Op dit moment hebben ze 13 leden. U bent van harte welkom!